1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Netflix'in “Geleceğe Mektuplar” dizisinin kadrosu tamamlandı

Netflix'in O3 Medya imzalı yeni iddialı dizisi "Geleceğe Mektuplar"ın 3 Eylül'de sete çıkması planlanıyor.

Netflix’in “Geleceğe Mektuplar” dizisinin kadrosu tamamlandı

“Geleceğe Mektuplar” dizisi iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. İsmini PTT‘nin başlattığı “Geleceğe Mektuplar” kampanyasından alan dizide Seda, Banu, Zuhal, Murat ve Mert adlı liseli arkadaş grubunun edebiyat öğretmenleri Fatma Ayar‘ın isteği ile istedikleri kişilere 20 yıl sonra ellerine ulaşacak mektupları yazmalarıyla başlayan olayları konu alıyor.

Cenk Ertürk’ün yöneteceği dizide Zuhal’i Gökçe Bahadır, Mert’i Onur Tuna, Murat’ı Erdem Şenocak, Banu’yu Selin Yeninci canlandıracak. Dizide Fatma öğretmeni İpek Türktan, Fatma’nın kızı Elif’i Güneş Şensoy oynayacak. Flashback sahneleri ile de büyük ilgi toplayacak olan, duygusal sahneleri öne çıkan dizide Seda’nın ablası Pelin Şahin’e Pelin Karahan, Pelin’in kocası Tufan Şahin’e Yusuf Akgün hayat verecek. Rana Denizer’in kaleme aldığı dizinin gizemli ismi Levent rolüyle ise Saygın Soysal seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bestemsu Özdemir “İnci Taneleri” dizisinde, Kubilay Aka’ya partner geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir