1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Neslihan Acar “Ayazın Sonu Güneş” dizisinde

Yeşilçam’ın en güzel oyuncularından Neslihan Acar, Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Ayazın Sonu Güneş”in kadrosuna dahil oldu.

Neslihan Acar “Ayazın Sonu Güneş” dizisinde

“Ayazın Sonu Güneş” dizisi günlük dizi ezberlerini bozan, güçlü hikâyesi ve kadrosuyla beğeniyle izlenen dizilerin başında geliyor. Yiğit Dikmen’in oyuncu kadrosuna dahil olduğu diziye çok değerli bir oyuncu daha katıldı. Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Neslihan Acar, “Ayazın Sonu Güneş”e tranfer oldu.

Usta oyuncu Leyla rolüyle dizinin kadrosuna katıldı ve başarılı oyuncu Birand Tunca’nın hayat verdiği Ayaz Ersoy’un annesi olarak seyirci karşısına çıkacak. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nu başrollerde buluşturan dizide Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy, Mutlunur Lafçı, Selim Makaroğlu, Bülent Fil rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Toygan Avanoğlu: Eşim Şiva’yla tanıştığım gün yuva kuracağımı hissettim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir