1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nazlı Bulum, Taha Baran Özbek ve Kürşat Demir “Kirli Sepeti”nde

MedYapım’ın NOW için çektiği ilk bölümü 8 Eylül’de yayınlanacak “Kirli Sepeti” dizisinin ikinci sezon çekimleri yarın itibariyle başlıyor.

Nazlı Bulum, Taha Baran Özbek ve Kürşat Demir “Kirli Sepeti”nde

“Kirli Sepeti” yenilenen hikâyesi ve oyuncularıyla ikinci sezona oldukça güçlü başlıyor. İki başarılı kadın yönetmen Ece Erdek Koçoğlu ile Azime Kanal’ın çektiği dizi Songül’ün (Ayça Bingöl) sahneleriyle start alacak. İlkgül’ün başına gelen talihsizlikle beraber bir araya gelecek dizinin 3 yıldızı Songül (Ayça Bingöl), Hayriye (Ceren Moray) ve Medine’ye (Cansu Tosun) yeni sezonda Özge Özder (Jülide), Pelin Karahan (Meyra), Ayça Erturan (Süheyla), Emre Karayel (Yiğit), Tugay Mercan (Arif), Yusuf Çim (Mert), Gizem Kala (Defne), Sıla Gözüm (Sude) eşlik edecek.

Ekibe son olarak 3 flaş isim daha katıldı. Süheyla ve Arif’in oğulları Tarık’ı Kürşat Demir, gelinleri Şule’yi ise Nazlı Bulum canlandıracak. Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu’nun yazdığı dizide Jülide’nin oğlu Kaan’ı Taha Baran Özbek oynayacak. “Kirli Sepeti”nde olaylar Jülide’nin eşi Hakan Erşen’in öldürülmesiyle başlayacak.

 

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasemin Allen “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir