1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mustafa Arda Işık “Güzel Aşklar Diyarı”nın karakutusu Hakimcan oldu

Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini yaptığı “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde Alaca konağı bir dizi gerilimli olaya sahne olacak.

Mustafa Arda Işık “Güzel Aşklar Diyarı”nın karakutusu Hakimcan oldu

“Güzel Aşklar Diyarı” yeni sezonun iddialı dizilerinin başında geliyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği dizide Kapadokyalı varlıklı bir ailenin veliahtı olan Arhan Alaca (Burak Berkay Akgül), yaşam dolu olan İzmirli doktor Deniz Dervişoğlu’na (Özgü Kaya) aşık oluyor. Her şey Arhan’ın Deniz’i ailesiyle tanıştırmak için Kapadokya’ya götürmesiyle başlıyor. Bütün planlar şaşıyor, iki gencin aşkına 2 ailenin sırlarının ve hesaplaşmasının gölgesi düşüyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın yazdığı dizide Halil Ergün’ün hayat verdiği Hakim’in torunu Hakimcan’a genç yetenek Mustafa Arda Işık hayat veriyor.

Daha önce “Tuzak” ve “Kaderimin Oyunu” dizilerinde oynayan Mustafa Arda Işık, “Güzel Aşklar Diyarı”nda Cihangir’in (Özgür Emre Yıldırım) küçük oğlu olarak seyirci karşısına çıkacak. Yıllar önce yapılan kazadan sonra sakat kalan Hakimcan, Alaca konağındaki tüm olaylardan haberdardır ve sanılanın aksine patlamaya hazır bir bomba gibidir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hülya Avşar ile Uğur Yücel yatak reklamı çekti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir