1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mustafa Açılan “Annem Ankara” dizisinde

Kanal D’nin “Annem Ankara” dizisi Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür’lü başrollerde buluşturuyor.

Mustafa Açılan “Annem Ankara” dizisinde

“Annem Ankara” dizisi yeni sezonun iddialı projelerinin başında yer alıyor. Faruk Teber’in yönettiği, Başak Angigün’ün yazdığı dizide Bergüzar Korel, çapkın bir eşi olan 3 erkek çocuğuyla yaşam mücadelesi veren güçlü bir kadına hayat verecek. Merakla beklenen dizinin kadrosuna başarılı oyuncularından Mustafa Açılan katıldı.

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisiyle yıldızı parlayan Mustafa Açılan “Annem Ankara” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verecek ve Hasan’ın (Mehmet Günsür) arkadaşını canlandıracak. Dizide Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Yıldıray Şahinler, Durukan Çelikkaya, Mustafa Enis Bilir, Ezgi Gör, Fatma Toptaş, Celile Toyon, Beyza Şekerci ve Dilek Çelebi başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Caner Topçu “Holding” dizisiyle görüşüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir