1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meryem Uzerli'den partneri Burak Berkay Akgül'e övgü yağmuru: Çok karizmatik

Gain’in MedYapım imzalı dizisi RU 38 yaşındaki Reyan ile 18 yaşındaki Uzer’in sıradışı beraberliğini ve hayata dair kırılma noktalarını çok etkili bir dille ele alıyor.

Meryem Uzerli’den partneri Burak Berkay Akgül’e övgü yağmuru: Çok karizmatik

Geçen cuma Gain’de yayınlanmaya başlanan Ru dizisi Meryem Uzerli ile Burak Berkay Akgül‘ü başrollerde buluşturdu. Urla‘da çekilen dizide Reyan adlı restoran işletmecisine hayat veren Uzerli, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuk oldu ve partneri Uzer’e hayat veren Burak Berkay Akgül’ü övdü:

“İyi ki Burak oldu… Burak olunca otel odamda sevinçten havalara uçtum. Çünkü çok yetenekli buluyorum, çok karizmatik buluyorum… İçi dışı bütün olarak inanılmaz yetenekli ve iyi buluyorum ve o yüzden gerçek hayatta bu buluşmadan önce fotoğraflardan gördüm, videolardan biliyordum ama buluştuğumuzda bizim kimyamızın sanatçı olarak oyuncu olarak tutacak tutacağından emindim. Okuma provalarında belli oldu. Bazı işler yapıyorsunuz hayatta yüzde 90 mutlusun, bazı işlerde yüzde 50, 50… 50 50 de güzel denge ama bu işte yüzde yüz mutluluk yaşıyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Tanrısevsin Türkiye A Milli Futbol Takımının marka elçisi oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir