1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meryem Uzerli “Harika Çılgınlar” dizisiyle imza aşamasında

NOW’ın yeni yayın dönemi çekimlerinin 24 – 26 Ağustos arasında yapılacak ve dizilerin başrol oyuncuları bir araya gelecek. Bu dizilerden biri de “Harika Çılgınlar”….

Meryem Uzerli “Harika Çılgınlar” dizisiyle imza aşamasında

“Harika Çılgınlar” dizisi yeni sezonun merak edilen dizileri arasında… Fırat Tanış, Vahide Perçin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Devrim Yakut’u buluşturan MedYapım imzalı dizinin kadrosuna bir bomba isim daha geliyor. İki kızıyla Berlin’de yaşayan ve önceki yıl Ru dizisiyle setlere dönen Meryem Uzerli diziyle imza aşamasında…

Set planıyla Almanya’daki düzenini uydurmaya çalışan oyuncu Büyükada’da başlayacak dönem dizisinde Rozali rolüne hayat verecek. Meryem Uzerli dizide ilginç bir tesadüf de yaşayacak ve yıllar önce ayrıldığı “Muhteşem Yüzyıl”da zaman atlamasıyla yerine gelen Vahide Perçin’le aynı projede buluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aydemir Akbaş’ı kaybettik, “95 yaşına gelmeden ölmeyeceğim” demişti

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir