1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meryem Uzerli 2. Sezon onayı çıkan Ru dizisini Mipcom’da tanıtacak

Gain’de ekrana gelen Ru dizisiyle setlere dönen Meryem Uzerli, dünyanın en büyük televizyon ve format fuarı Mipcom’a katılacak.

Meryem Uzerli 2. Sezon onayı çıkan Ru dizisini Mipcom’da tanıtacak

Meryem Uzerli 21-25 Ekim tarihleri arasında Cannes’da düzenlenen Mipcom Fuarı’nda son dizisi Ru’nun tanıtım çalışmalarına destek verecek. MedYapım imzalı Ru, 24 Mayıs’ta Gain’de seyirciyle buluşmuş ve çok beğenilmişti. İkinci sezonu da çekilecek olan dizi için dağıtım şirketi Madd Entertainment 21 Ekim’de Cannes’da Mipcom’un açılış gününde özel bir davet düzenleyecek.

Davet öncesi Meryem Uzerli ve dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un da katıldığı bir de Cannes Carlton Grand Salon’da söyleşi düzenlenecek. Aynı gün Ru’nun basın toplantısının öncesinde saat 18.00’de Can Yaman da “El Turco”nun basın toplantısına katılacak. Böylece ülkemizin dünyaca ünlü iki starı peş peşe Cannes’a çıkarma yapmış olacak.

Öte yandan Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli’nin Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandal’lar dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Üçüncü final haberi geldi; Kötü Kan 6. bölümde veda ediyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir