1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mert Turak, Engin Altan Düzyatan ve Fahriye Evcen “Uyku Nine” filminde buluştu

Son olarak “Kızıl Goncalar” dizisindeki muhteşem oyunculuk performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu Mert Turak “Uyku Nine” adlı filmin de yapım ortağı oldu.

Mert Turak, Engin Altan Düzyatan ve Fahriye Evcen “Uyku Nine” filminde buluştu

“Uyku Nine” adlı çocuk filmi iddialı kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. Film sadece Emrah Ertaş’ın yazdığı senaryosu ve kadrosuyla değil mekan, kostüm ve müziğiyle de adından söz ettirecek. 2025 yılının ilk çeyreğinde gösterime girmesini planlanan filmin yönetmeni Tümer Sirkecioğlu

Hande Ertaş, Emrah Ertaş ve Mert Turak’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Küçük Kız’ı Ada Erma, Yaşlı Adam’ı Haldun Dormen’i canlandırırken Mert Turak “Tete”yi, Engin Altan Düzyatan “Viking Lider”i, Fahriye Evcen Amazon Lider’i, Meral Çetinkaya “Anneanne”yi, Pelin Karahan “Prenses Lider”i, Can Kızıltuğ “Korsan Lider”i, İnci Türkay “Anne”yi, Kerem Cem “Ormancı Lider”i, Somer Sivrioğlu “Hancı”yı canlandıracak.

Filmin konusuna gelince; ninesinin yaşadığı sağlık problemi sebebiyle artık kendisini hatırlamayacağından korkan küçük kız, bu korkuyu yaşamasına sebep olan rahatsızlığı bulmak ve alt etmek için masallarla dolu ve tahmin ettiğinden çok daha farklı kahramanlarla karşılaştığı bir dünyaya doğru yola çıkar.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Leyla” dizisinin yayın günü belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir