1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meltem Cumbul "She Said Yes" filmine konuk oluyor

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul O3 Medya’nın Netflix Almanya için çektiği “She Said Yes” filmine konuk oluyor.

Meltem Cumbul “She Said Yes” filmine konuk oluyor

“She Said Yes” filmi O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar’ın yurt dışı pazarı adına attığı önemli adımlardan biri olarak dikkat çekiyor. İlk kez bir Türk yapımcı Netflix Almanya’da yayınlanacak olan bir filme imza atıyor. Hamburg ve Kapadokya’dan sonra İstanbul’da devam eden filmin çekimleri ağustos ortasında tamamlanacak.

Hamburg’dan İstanbul’a uzanan bir yol hikayesini konu alan filmde Serkan Çayoğlu, Nursel Köse, Cansu Tosun, Meral Perin ve Mehmet Ateşçi, Beritan Balcı ve Sinan Güleç’ten sonra çok ünlü bir Türk oyuncu daha rol alacak. Hamburg çekimlerini Buket Alakuş’un çektiği, Ngo The Chau’nun yönettiği filme Meltem Cumbul konuk oluyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Cumbul, She Said Yes’in hoş geldin partisinde şarkı söyleyecek ve projeye renk katacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Neslihan Atagül ayrıldı, İşgal Günlerinde Aşk’a yeni oyuncu aranacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir