1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meltem Cumbul José Carreras'ın veda konserinin sunuculuğunu yapacak

Kapadokya’da “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin Gönül’ü Meltem Cumbul, Tüm zamanların en büyük tenorlarından İspanyol José Carreras’ın veda konserini sunacak.

Meltem Cumbul José Carreras’ın veda konserinin sunuculuğunu yapacak

Meltem Cumbul uzun süre sonra Mahsun Kırmızıgül’ün Kanal D’de ekrana gelecek olan “Güzel Aşklar Diyarı” dizisiyle setlere döndü. Usta oyuncu dizi çekimlerine çok önemli bir etkinlik için 2 günlüğüne ara verecek. Cumbul 20 Eylül’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek José Carreras konserinin sunuculuğunu yapacak.

3 Tenors’un efsanevi ismi olarak tanınan José Carreras, veda turnesi “The Farewell Tour”un dünya prömiyerini İstanbul’da yapacak. Dünyaca ünlü İspanyol tenorun özel gecesini sunacak olan Meltem Cumbul 19 Eylül’de sanatçıyla prova yapacak. Cumbul “20 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Jose Carreras’ın veda konserini sunmaktan ötürü büyük onur duyuyorum. Bu büyülü yolculuğa hep birlikte çıkalım ve fevkalade bir hayatı ve muhteşem bir kariyeri, bu muhteşem tenoru, Maestro José Carreras’ı onurlandıralım” mesajını yayınladı.

Saha içi 6. Kategori biletleri 1.650 TL’den başlayan konserin en yüksek olan 8 bin 910 TL olan saha İçi 1. Kategori biletleri ise erkenden tükendi. Konserde Gülbin Günay’ın konuk soprano olarak görev alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezon galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir