Melisa Sözen dünyayı ayağa kaldıran İsrail’in Filistin’e yönelik saldırısına isyan etti ve yaptığı “Şeytanı başka yerde aramaya gerek yok. Şeytan bu katliamı yaratan, destekleyen, göz yuman herkesin içinde yatıyor. Bütün dünyanın gözü önünde insanlar öldürülüyor. Durdurmak için daha ne bekliyorsunuz?” paylaşımıyla dikkat çekti.
Trendlerdeki Yazı
Melisa Sözen'den anlamlı sözler: Şeytanı başka yerde aramaya gerek yok
Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlenen saldırı tüm dünyayı ayağa kaldırırken ünlü oyuncu Melisa Sözen de paylaştığı yazıyla dikkat çekti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.
Yazarın Profili