1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını yayınlamak Ece Ronay’a pahalıya patladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile klibinde oynadıktan sonra mahkemelik olduğu Ece Ronay Bilir arasındaki “haberleşmenin gizliliğini ihlal” davası sonuçlandı.

Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını yayınlamak Ece Ronay’a pahalıya patladı

Mehmet Ali Erbil ile tiktok fenomeni Ece Ronay arasındaki davalardan biri hakkında bugün karar çıktı. Ünlü şovmen kendisine ait mesajları yayınladığı için Ece Ronay hakkında İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi’ne avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan dava açmıştı. Bugün görülen 4. celse sonunda Ece Ronay 1 yıl hapis cezası aldı. Ceza 6 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Ancak bu karar, Ece Ronay’ın 11.06.2019 tarihinde de Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakkında başka bir davada işlediği suçtan dolayı 5 yıllık hükmün geri bırakılması cezası olması nedeniyle başına dert oldu. Erteleme kararı kaldırıldı, eski davasında tekrar yargılanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Atan Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir