1. Anasayfa
  2. Dizi

Mehmed Fetihler Sultanı ekibinin Mipcom çıkarması

TRT1’in başrolünü Serkan Çayoğlu’nun oynadığı, salı akşamları ekrana damgasını vuran dönem dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı” Cannes’daki ünlü televizyon fuarı Mipcom’a katıldı.

Mehmed Fetihler Sultanı ekibinin Mipcom çıkarması

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar ve Luka Peros yapımcılarıyla beraber her yıl Cannes’da düzenlenen ve dünyanın önde gelen televizyoncuları ile format sahiplerini buluşturan Mipcom Fuarı’na gitti. “Fatih: Sultan of Conquests” adıyla yurt dışı pazarına satışa sunulan dizinin ekibi Cannes’da düzenlenecek söyleşide dünya basınının sorularını yanıtlayacak.

TRT Reklam ve Satış Müdürü Mustafa İlbeyli’nin moderatörlüğünde yapılacak söyleşide Fatih Sultan Mehmed’e hayat veren Serkan Çayoğlu, Çandarlı Halil Paşa’yı oynayan Selim Bayraktar ve Giovanni Giustiniani’yi canlandıran Luka Peros, dizinin yapımcısı Eyüp Gökhan Özekin ve TRT Genel Müdür Yardımcısı M. Ziyad Varol konuşma yapacak. Dün Cannes’a uçan ekip yarın sabah İstanbul’a dönecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kirli Sepeti dizisi final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir