1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Masumiyet Müzesi’nin Vecihe Basmacı’sı Tilbe Saran oldu

“Afife” müzikalindeki performansıyla sahnede oyunculuk şovu yapan değerli tiyatrocu Tilbe Saran Masumiyet Müzesi dizisinin kadrosuna katıldı.

Masumiyet Müzesi’nin Vecihe Basmacı’sı Tilbe Saran oldu

Masumiyet Müzesi dizisi Netflix’in henüz çekilmeden en merak edilen yeni yerli içeriklerinin başında geliyor. Zeynep Günay’ın yöneteceği, Ertan Kurtaran’ın yazdığı dizi Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk’un diziye aktarılan ilk projesi olduğu için de ayrı bir önem taşıyor. Ay Yapım imzalı 9 bölümlük ve tek sezon sürecek dizide başrol karakteri Kemal’e Selahattin Paşalı, Kemal’in büyük aşkı Füsun’a Eylül Lize Kandemir, nişanlısı Sibel’e ise Oya Unustası hayat verecek.

Dizide tekstilci bir ailenin oğlu olan Kemal’in annesi Vecihe Basmacı’ya usta oyuncu Tilbe Saran hayat verecek. Saran son olarak Demet Evgar’lı “Afife” müzikalindeki muhteşem performansıyla tiyatro seyircisinin karşısına çıkıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melisa Aslı Pamuk ve milli futbolcu Yusuf Yazıcı’nın oğlu olacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir