1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Masumiyet Müzesi'nde Selahattin Paşalı’nın partnerleri belli oldu

Orhan Pamuk’un aynı adlı eserinden dijitale uyarlanan Masumiyet Müzesi dizisi son dönemde en çok merak edilen dizilerin başında geliyor.

Masumiyet Müzesi’nde Selahattin Paşalı’nın partnerleri belli oldu

Masumiyet Müzesi Netflix’in 9 bölümden oluşan ve tek sezon olarak çekilmesi planlanan iddialı dizisi olarak adından söz ettiriyor. Zeynep Günay’ın yöneteceği Ay Yapım imzalı dizi Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk’un diziye uyarlanan ilk projesi olarak da ayrı bir değer taşıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Ertan Kurtulan’ın yazdığı ve Orhan Pamuk’un onayı dışında senaryosunda hiçbir değişiklik yapılamayan dizinin Kemal’ini ülkemizin en iyi genç oyuncularından Selahattin Paşalı canlandıracak.

Orhan Pamuk’un da rol alacağı dizide Kemal’in şehvetli bir aşk yaşayacağı, uğruna müze açılan, cesur sahneleriyle şimdiden çok konuşulacağı düşünülen Füsun’u genç yıldız Eylül Lize Kandemir canlandıracak. Kemal’in nişanlısını ise başarılı oyuncu Oya Unustası oynayacak. Saç, makyaj ve kostüm provaları devam eden dizinin ekim ayında sette olması planlanıyor. Dizinin Harika Uygur tarafından yapılan oyuncu görüşmeleri için onlarca genç oyuncu deneme çekimine katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Teşkilat” ile “Deha” karşı karşıya… İki iyi dost Aras Bulut İynemli ile Tolga Sarıtaş rakip oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir