1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Masumiyet Müzesi dizisi için Kaan Urgancıoğlu'na teklif

Dizi sektörü şu günlerde Masumiyet Müzesi dizisinin sonuçlanacak oyuncu kadrosunu merak ediyor.

Masumiyet Müzesi dizisi için Kaan Urgancıoğlu’na teklif

Ay Yapım Nobel Ödüllü yazarımız Orhan Pamuk‘un müzesi de açılan Masumiyet Müzesi kitabından yola çıkarak çekeceği dizi projesi için yoğun bir hazırlık yapıyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay’ın yapacağı, Ertan Kurtulan’ın kaleme aldığı Netflix’te yayınlanacak dizi 9 bölümden oluşuyor. Orhan Pamuk’unda konuk olacağı ve zaman atlamasıyla başlayacağı konuşulan dizinin oyuncu kadrosu için titiz bir çalışma yapılıyor.

Onlarca yetenekli genç kız dizinin başrolü Füsun ve Kemal’in nişanlısı Sibel için deneme çekimi yaptı. Cesur sahneleriyle de çok konuşulacak olan 70’li yıllarda geçen dönem dizisinde başrol Kemal rolü için Selahattin Paşalı’nın adı geçiyordu. Kulislerdeki son haber ise Yargı dizisinde 3 sezon muhteşem bir performans sergileyen Kaan Urgancıoğlu ile Ay Yapım’ın görüştüğü yönünde…

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in yeni dizisinin ismi “Gizli Bahçe” oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir