1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Leyla’nın dizisinin yeni adı “Leyla Hayat Aşk Adalet” oldu

Ay Yapım’ın NOW’da seyirciyle buluşacak yeni dizisi “Leyla”nın ilk bölümü 11 Eylül’de seyirciyle buluşacak.

Leyla’nın dizisinin yeni adı “Leyla Hayat Aşk Adalet” oldu

“Leyla” dizisinin bu sabah Kireçburnu’ndaki Haydar Aliyev Parkı’nda Cemre Baysel ve Zeyno Eracar’lı sahneleri çekildi. Yayın tarihi 11 Eylül Çarşamba olarak açıklanan NOW‘ın Ay Yapım imzalı dizinin adına “Hayat Aşk Adalet” kelimeleri eklendi.

Brezilya’da izlenme rekorları kıran “Avenida Brazil” dizisinden ülkemize uyarlanan dizide Cemre Baysel’in hayat verdiği Leyla’nın hayatını zehir eden üvey annesine karşı verdiği büyük intikam savaşı ekrana taşınıyor. “Leyla Hayat Aşk Adalet” dizisinde Cemre Baysel’e Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı, Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant ile usta oyuncular Zeyno Eracar, Mustafa Avkıran ve Cengiz Bozkurt eşlik ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Gürel Azerbaycan yapımı “44” filminde başrolde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir