1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

‘Leydi Di’ filminin afişi yayınlandı

Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Arif Pişkin, Celil Nalçakan ve Muharrem Türkseven’ten oluşan geniş kadrosuyla dikkat çeken komedi filmi ‘Leydi Di’nin afişi görücüye çıktı.

‘Leydi Di’ filminin afişi yayınlandı

Yapımcılığını Ercan Saatçi’nin üstlendiği, BBB Production imzalı ‘Leydi Di’ filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kamil Aydın’ın yönettiği filmin senaryosunu Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın kaleme aldı.

Sonbaharda vizyonda olması beklenen ‘Leydi Di’de dürüst ve sadık bir yeminli mali müşavir olan Nevzat Kesik’in (Mahir İpek), manevi oğlu olan muhasebeci Güven (Safa Sarı) tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşmesinin konu ediliyor. Kahkaha garantili film, eğlenceli afişiyle de dikkat çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Netflix’in “Geleceğe Mektuplar” dizisinin kadrosu tamamlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir