1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuşatma dizisinde Taro Emir'in partneri Zeynep Oymak oldu

Tims&B'nin netflix için çekeceği yeni dizi "Kuşatma"nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kuşatma dizisinde Taro Emir’in partneri Zeynep Oymak oldu
Kuşatma dizisi başrollerinde Aslı Enver ile Engin Akyürek‘i buluşturacak. Uluç Bayraktar‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi ülkemizin en başarılı senaristlerinden Meriç Acemi yazıyor. Dizi bir yalının ele geçiriliş hikayesinin üzerinden aile ve kadın erkek ilişkileriyle tarihten bugüne gelen bir kuşatma savaşını etkili bir dille ele alıyor. Denizcilik dünyasında hızla büyüyen Bulut ailesinin akıl hocası ferdi Osman Bulut ve ona savaş açan başarılı tasarımcı Nihal’in hikâyesi 8 bölümde seyirciye sunulacak.
Dizide Engin Akyürek “Osman”, Aslı Enver “Nihal”e hayat verecek. Taro Emir, Bulut ailesinin 3 çocuğunun en küçüğü “Arda”yı canlandıracak. Eylül sonunda sete çıkması planlanan dizide başarılı oyuncu Zeynep Oymak “Berna” rolü ile seyirci karşısına çıkacak. Oymak, “Ömer” dizisinin ardından son olarak “Gölgede 39 Derece” adlı dijital sinema filminde kamera karşısına geçmişti.
thumbnail
Önerilen Yazı
Halil İbrahim Ceyhan’dan yeni dev anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir