1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film’den “Şehrin Melekleri” dizisi geliyor

Bozdağ Film’in patronu olduğu Mehmet Bozdağ tıpkı geçen sezon gibi atv’ye iki dizi birden yapmayı planlıyor.

Kuruluş Osman’ın yapımcısı Bozdağ Film’den “Şehrin Melekleri” dizisi geliyor

Yeni sezon için peş peşe yeni proje haberleri geliyor. Bozdağ Film “Kuruluş Osman”ın 6. sezonu için hazırlıklara önümüzdeki günlerde başlıyor. Ayrıca yapım şirketi hem ana akıma, hem de dijitale yeni projeler hazırlıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre Bozdağ Film’in atv için çekeceği ikinci polisiye projenin adı “Şehrin Melekleri”… Dizinin senaristi unutulmaz dizi “Yedi Numara”nın da oyuncularından Volkan Girgin… Henüz yönetmeni belli olmayan dizinin oyuncu görüşmeleri başlıyor.

İki dijital proje geliyor

Öte yandan Bozdağ Film biri TRT’nin dijital platformu tabii’ye, diğeri de GAİN’e olmak üzere 2 dizi daha çekecek. GAİN’e çekilecek dizinin dönem dizisinin adı “Ahmed-i Hane”… Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin’in kaleme aldığı diğer dönem dizisinin de “Binbir Gece” olduğu öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deha’nın Ferman’ı Oğulcan Arman Uslu oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir