1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kürk Mantolu Madonna’nın dizi projesi planı değişti, filmi çekilecek

Daha önce dijital dizi olarak planlanan Türk edebiyatının efsane yazarı Sabahattin Ali'nin unutulmaz romanı Kürk Mantolu Madonna Alman ve Türk ortak yapımıyla sinema filmi oluyor.

Kürk Mantolu Madonna’nın dizi projesi planı değişti, filmi çekilecek

Kürk Mantolu Madonna filmi için hazırlık sürüyor. Daha önce dijital dizi olarak planlanan yapımın sinema filmi olmasına karar verildi. Senaryosu Mert Dikmen tarafından yazılan Kürk Mantolu Madonna’nın yönetmen koltuğunda Enes Ateş oturacak.

Fikri Harika Prodüksiyon, Tme Films ve Prt Films ile son olarak Grimme ödüllü Netflix orijinal dizisi German Genius‘a imza atan Alman yapım firması CAB Film ortaklığında beyazperdeye aktarılacak film 2025 yılında vizyonda olacak. Bir yıldır hazırlığı süren filmin çekimleri hem Türkiye, hem de Almanya’da olacak. Almanya çekimleri birçok unutulmaz projeye ev sahipliği yapan Babelsberg Studio’da yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam”ın Suna’sı Mina Derman “Yoksulluk” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir