1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kötü Kan”ın mafya avukatı Dafne’sini Merve Sevin canlandıracak

NOW’ın yeni sezondaki en merak edilen dizilerinden “Kötü Kan”ın bugün okuma provası yapılacak.

“Kötü Kan”ın mafya avukatı Dafne’sini Merve Sevin canlandıracak

“Kötü Kan” dizisinin çekimlerinin pazartesi günü başlaması planlanıyor. NTC Medya imzalı dizide Ertan Saban’ın hayat vereceği eski polis Kartal Karaoğlu’nun hayatı etkileyici bir dille ele alınacak. Bir yanda hem gece aleminde ayakta kalma savaşı verecek,  hem 2 çocuğuna baba olmaya çalışacak, hem de Adanalı bir mafya lideri olan Fevzi’nin kızı Nazan’la bir daha açmamak üzere kapattığı gönül defterini aralayacak.

Çağatay Tosun’un yöneteceği, İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın yöneteceği dizide Nazan’ın (Damla Sönmez) en yakın arkadaşı Dafne’yi Merve Sevin canlandıracak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Ertan Saban (Kartal), Damla Sönmez(Nazan), Hüseyin Avni Danyal (Fevzi),Levent Ülgen (Burhan), Savaş Özdemir (Metin), Gonca Sarıyıldız (Nurgül), Deniz Bolışık (Kumru), Bilgesu Kural (Ece) ve Doğa Karakaş (Tolga), Gökçe Özyol (Yekta), Meltem Gülenç (Türkan) ve Nazlı Senem Ünal (Şule),  Mert Doğan (Zeynel), Alayça Öztürk (Kadriye) Sermet Yeşil (Tuncay) Halil İbrahim Kurum (Azad), Cihat Parıltı (Rıdvan), Hakan Vanlı (Behzat) başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seda Bakan ve Hadise’li “Esas Oğlan” dizisinden ilk kareler yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir