1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kötü Kan’a bir bomba transfer daha, Zafer Algöz’le anlaşıldı

NTC Medya’nın merakla beklenen dizisi “Kötü Kan” NOW’ın en iddialı yeni dizilerinin başında geliyor.

Kötü Kan’a bir bomba transfer daha, Zafer Algöz’le anlaşıldı

“Kötü Kan” dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kulislerde cuma ya da salı akşamları yayınlanacağı konuşulan dizinin kadrosuna çok usta bir aktör daha katıldı. Zafer Algöz, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği “Kötü Kan”la anlaştı. Usta aktör dizide Muzaffer karakterine hayat verecek.

Dizide Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal, Mina Koyuncular, Doğa Karakaş, Bilgesu Kural, Hakan Vanlı, Cihat Parıltı, Merve Sevin, Bekir Erdem Öz, Mutluhan Kasap başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Pastel Film’den peş peşe iki flaş anlaşma daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir