1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kod adı Bir Aşk Masalı dizisinin Ali’si belli oldu, kadro tamamlandı

Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Kod adı Bir Aşk Masalı dizisinin Kıbrıs ve Fas sahnelerinin ardından İstanbul sahnelerinin çekimleri başladı.

Kod adı Bir Aşk Masalı dizisinin Ali’si belli oldu, kadro tamamlandı

Kod adı “Bir Aşk Masalı” NOW’ın “Hayat Hırsızı” ve “Kötü Kan” gibi sete çıkan iddialı dizileri arasında… Geçen sezondan “Kızıl Goncalar” (Pazartesi), “Yabani” (Cumartesi), “Kirli Sepeti”  (Pazar) ve “Hudutsuz Sevda” (Perşembe) dizilerini de seyirciyle buluşturacak kanalın TMC imzalı dizisinin henüz yeni ismi belli olmadı. Emre Özdür ve Hazar Kozice’nin yazdığı Recai Karagöz’ün yönettiği dizinin son kalan oyuncusuyla beraber kadro tamamlandı.

Ekibe son katılan isim Şahkan Sekman oldu. Aynı zamanda yetenekli bir müzisyen olan genç oyuncu ‘Ali’ karakterini canlandıracak. Berna’nın (Burcu Türünz) iyi kalpli ve hayalperest ruhlu kardeşi olan Ali, aynı zamanda Nazlı’nın garsonluk yaptığı kafenin de baristasıdır.

NOW’ın yeni sezonda boş olan günleri Salı, Çarşamba ve Cuma… Kanalın üç yeni dizisi “Hayat Hırsızı”, “Kötü Kan” ve “Bir Aşk Masalı” kod adlı 3 dizi, eğer sürpriz final haberleri gelmezse bu 3 güne dağıtılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tugay Mercan “Kirli Sepeti”yle 2 yıl sonra ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir