1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya Erol Evgin konserinde

7 Haziran'da ikinci sezonunu tamamlayacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin Kıvılcım’ı Evrim Alasya sesinin güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya Erol Evgin konserinde

Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım rolüyle iki sezondur seyirci karşısına çıkan Evrim Alasya çok özel bir konserde sahne alacak. Oyunculuktaki başarısı kadar sesinin güzelliğiyle de beğeni toplayan Alasya çok özel bir konserde yer alacak. Ünlü oyuncu Erol Evgin’in Harbiye Açıkhava Konseri’nde şarkı söyleyecek.

Bugün Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak olan Erol Evgin Kerki Solfej’in düzenlediği Türkiye turnesi kapsamında 30 Mayıs’ta sahne alacak. Evgin’in ricasını kırmayan Evrim Alasya “Bir İlkbahar Sabahı” şarkısını seslendirecek. Alasya 4 Haziran Salı akşamı düzenlenecek Sadri Alışık Ödül Töreni’nde de şarkı söyleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Deniz Akkaya: 16 yaşındaki kızım bana saldırıp 1,5 saat balkona kilitledi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir