1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan anlamlı konuşma

Ünlü oyuncu Özge Özacar Teknolojide Kadın Derneği tarafından düzenlenen mezuniyet törenine özel davetli olarak katıldı.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan anlamlı konuşma

Özge Özacar yaz sonunda Kızılcık Şerbeti’nin 3. Sezonu için sete çıkacak. İşindeki başarısı kadar akademik eğitimi ve destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Teknolojide Kadın Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet’in 100. yılında Teknoloji’nin 100Leri projesi için yapay zeka ve teknolojinin sanatın evrimine olası etkisi konulu bir konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye’nin önde gelen markalarının desteklediği ve öğrencilerinin yüzde sekseninin kadın öğrencilerden oluştuğu projenin mezuniyet töreninde konuşan Özge Özacar; “Üretken yapay zekanın mesleğim başta olmak üzere, toplumsal tüm olası dönüşümlerine merak duyan genç bir kadın olarak konuşmacı olmak benim için harika bir deneyim oldu. Teknolojinin sanatın evrimine olası etkileri üzerinden başlayarak; insanın adaptasyon kabiliyetine değindiğim konuşmam, dilerim ki iyiliğe ve güzelliğe vesile olur” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aslı İnandık atv’nin “Kara Dut” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir