1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar kalbini hangi iş insanına kaptırdı?

Bu yıl da Cannes Film Festivali’nin onur konuğu olarak kırmız halıda yürüyecek olan Özge Özacar reklam filmlerinin ardından son aylarda fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Görkem rolüyle gündemde…

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar kalbini hangi iş insanına kaptırdı?

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar her hafta etkili performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir yandan da yüzü olduğu ETS Tur ve Ayakkabı Dünyası’yla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu kalbini genç iş insanlarından Oğuz Özmen’e kaptırdı. Güzel oyuncu Oğuz Özmen’le Clubhouse Bebek’te görüldü.

Özmen Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Oğuz Özmen İpek Hanım Konağı ve Hışvahan’ı Gaziantep’e kazandıran Özmen ailesinin ferdi… Özmen Gaziantep Sanayi Odası tarafından 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde ödül almıştı. Özmen ile Özacar’ın bir sosyal sorumluluk projesi nedeniyle ortak arkadaş grubu sayesinde tanıştığı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Safir’in yakışıklı yıldızı Burak Berkay Akgül’e Lyon’da büyük ilgi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir