1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon afişi yayınlandı

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisinin merakla beklenen yeni sezon afişi setirciyle buluştu.

Kızılcık Şerbeti’nin 3. sezon afişi yayınlandı

Kızılcık Şerbeti’nin bugün akşam yayınlanacak sezonun ilk bölümünde Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik canlandırdıkları sürpriz karakterlerle izleyiciyle buluşuyor.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı fenomen dizinin güçlü oyuncu kadrosuna başarılı isimler dahil oldu.

Sevilen oyuncu Şebnem Bozoklu dizide, Sönmez’in (Aliye Uzunatağan) İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri’ye (Meryem) hayat veriyor. İstanbul’da teyzesiyle yaşamaya başlayacak olan Meri’nin; neşeli, samimi, candan ve yardımsever karakteri ekran başındaki izleyenlerin gönlünü fethedecek.

Yeni bölümün merakla beklenen karakterlerinden biri olan Heves’i ünlü isim Şebnem Dönmez canlandırıyor. Giray’ın, babası Hüsrev ile evli olan üvey annesi Heves Şifacıgil, her zaman şık, bakımlı ve mükemmel bir anne gibi görünme çabasıyla dikkatleri çekecek.

Başarılı oyuncu Fırat Çelik ise yayın evi sahibi olan iş adamı Cemal karakterine hayat veriyor. Kıvılcım’ın, Ömer ve Görkem’in geçmişini öğrendiği kara gecede Cemal ile tanışması hayatında önemli bir rol oynayacak.

 

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Emrah Altıntoprak, Şebnem Bozoklu, Fırat Çelik, Özge Özacar, Şebnem Dönmez, Kaan Taşaner, Rahimcan Kapkap, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili ve Aliye Uzunatağan gibi başarılı isimler rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir