1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek ikinci isim de belli oldu

Gold Film’in fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti” havaların ısınmasıyla düşen izlenme oranlarına rağmen dün yine reytingleri silip süpürdü.

Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek ikinci isim de belli oldu

“Kızılcık Şerbeti” dizisi haftaya cuma günü yayınlanacak olan 66. bölümüyle sezon arası verecek. Dizinin 65. bölümü Tüm Kişiler’de 8.11, AB Sosyoekonomik Statüde 10.26 ve ABC1’de 10.23 reytingle zirvedeki yerini korudu. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin son bölümünde toplam 4 ayrılık yaşanacak. Bu isimlerden ilki Rüzgâr’a hayat veren Yiğit Kirazcı olmuştu.

İkinci ismin ise dizinin Umut’u Serkan Tınmaz olduğu ortaya çıktı. Başarılı oyunculuğu ve beyefendi kişiliğiyle ekip arkadaşlarının yanı sıra yapım şirketi ile dizinin senaristleri tarafından da çok sevilen oyuncunun senaryodaki hikâyesi bittiği için diziye veda ettiği belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dizideki eşi Burak Sergen’in nikah şahidi oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir