1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’ne Giray’ın üvey annesi Heves ve Görkem’in üvey annesi Hacı Asude geliyor

Show TV’nin Gold Film imzalı fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 3. Sezon çekimleri 23 Ağustos’ta başlıyor.

Kızılcık Şerbeti’ne Giray’ın üvey annesi Heves ve Görkem’in üvey annesi Hacı Asude geliyor

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin merakla beklenen 3. sezon çekimleri ay sonunda başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun Kıvılcım’ın Meri lakaplı kuzeni Meryem’e hayat vereceği dizide Fırat Çelik yayınevi sahibi Cemal’i oynayacak. Genç kuşağın son olarak Kızıl Goncalar’daki etkili performansıyla göz dolduran oyuncusu Batuhan Yüzgüleç “Firuz”a hayat verecek.

23 Ağustos’ta sete çıkacak olan Ketche’nin yönettiği dizinin kadrosuna Şebnem Dönmez de katıldı. Dönmez, “Heves” rolüyle Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves’i canlandıracak. Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude’ye hayat verecek. Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in hayat vereceği ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan “Firuz”un da annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özgürcan Çevik, Bergüzar Korel’li “Annem Ankara” dizisiyle ekrana dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir