1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nde sezonun büyük bombası patlıyor

Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde sezon finaline son iki hafta kaldı. Kalan iki bölümde de nefes nefese izlenecek büyük bir kaos var.

Kızılcık Şerbeti’nde sezonun büyük bombası patlıyor

Geçen hafta “Kızılcık Şerbeti” dizisi AB Sosyoekonomik Statü’de Demet Evgar’lı “Bahar” dizisini geçti. İki sezondur cuma akşamlarına damga vuran dizi 11.95 reytingle, 11.63 reyting alan Bahar’ı haftalar sonra yerinden etti. Sezon finaline son iki bölüm kala Ünal konağında olay üstüne olay yaşanacak. Abdullah Ünal’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) kardeşi Ömer (Barış Kılıç) ile evin yeni gelini Görkem’in (Özge Özacar) geçmişte yaşadığı ilişkinin bombası patlayacak.

Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin 66. final bölümünde ise tansiyon tavan yapacak. Sezonun son sahnesinde Ünal ailesinde çok sarsıcı, kan donduran bir olay yaşanacak. Bütün sırların ortaya döküleceği, ayrılıkların yaşanacağı dizide ekibe kimlerin veda edeceğini bu hafta sonu netleşecek. Şu ana kadar diziden kesin ayrılan ilk isim Rüzgâra hayat veren Yiğit Kirazcı… Kulislerdeki bilgiye göre yeni bir gelişme olmazsa sırada 4 oyuncu daha var.  Sönmez Arslan’ı canlandıran usta oyuncu Aliye Uzunatağan’ın çıkacağı gemi seyahatinden dönüp dönmeyeceği ise henüz belli değil.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç’ten yeni dev anlaşma
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir