1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’nin son sahneleri salı günü çekilecek

“Kızılcık Şerbeti”nin başrol oyuncularından Pembe’ye hayat veren Sibel Taşçıoğlu önümüzdeki hafta diziye veda ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’nin son sahneleri salı günü çekilecek

Üç sezondur cuma akşamlarının klasiği haline gelen dizi “Kızılcık Şerbeti”nde çok konuşulacak bir ayrılık yaşanıyor. Show TV’nin Gold Film imzalı dizisinin “Pinko” lakaplı fenomen karakterlerinden “Pembe Ünal”ın hikâyesi bitiyor. Değerli oyuncu Sibel Taşçıoğlu’nun hayat verdiği Pembe’nin son sahneleri salı günü çekilecek.

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizide Pembe’nin hikayesinin artık işlevini tamamladığı belirtilirken seyircilerden de bu karara tepki yağdı. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek 96. bölümde ekibe veda edecek olan Sibel Taşçıoğlu’na ayrılık haberi çıkar çıkmaz teklif yağmaya başladı. Ancak şu günlerde bir markayla reklam görüşmesi yapan başarılı oyuncunun eylül sezonuna kadar bir süre dinleneceği sadece film ve dijital dizileri gündemine alacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Karanlık Oda” dizisine 3 yeni oyuncu katıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir