1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3 oyuncu birden katılıyor

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nin yarın akşam yayınlanacak 3. Sezon ilk bölümüne Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik katılacak.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 3 oyuncu birden katılıyor

Kızılcık Şerbeti 3. Sezonu yarın açıyor. Gold Film imzalı dizinin Barış KılıçEvrim AlasyaAhmet Mümtaz TaylanSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu ve  Doğukan Güngör’den oluşan kadrosuna 3 flaş isim katılıyor. Şebnem Bozoklu dizide, Sönmez’in (Aliye Uzunatağan) İzmir’den İstanbul’a gelen yeğeni Meri’yi (Meryem), Giray’ın, babası Hüsrev ile evli olan üvey annesi Heves Şifacıgil’i Şebnem Dönmez, yayın evi sahibi olan iş adamı Cemal’e de Fırat Çelik hayat veriyor.

Kıvılcım’ın, Ömer ve Görkem’in beraber olduklarını öğrenince bir bara gidip içmeye başlıyor ve dip olduğu o anda karşısına Cemal çıkıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı diziy Ketche yönetiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Evliya Aykan Ferit Karahan’ın “Cinlerin Düğünü” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir