1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti çarşamba günü sete çıkacak

Gold Film’in Show TV'de yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimleri başlıyor.

Kızılcık Şerbeti çarşamba günü sete çıkacak

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin 13 Eylül ya da 20 Eylül’de 3. Sezonu açması planlanıyor. Ketche’nin yönettiği, Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin 67. Bölümü büyük ses getiren sezon finaliyle başlayacak. Balkondan düşen Görkem’le ilgili sır aileyi şoke ederken tek tek karakterlerin hikâyesi seyirciye büyük tansiyon yaşatacak ve olaylar bir aylık zaman atlamasıyla devam edecek.

Hikâyeye Kıvılcım’ın teyzesinin İzmir’de yaşayan Meri lakaplı kızı Meryem’e hayat veren Şebnem Bozoklu, Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) hayatına giren Cemal’i canlandıran Fırat Çelik, Giray’ın üvey annesi Heves rolüyle seyirciyi şoke edecek olan Şebnem Dönmez katılacak. Dizinin daha sonraki bölümlerde katılacak yeni diğer 2 oyuncusu da Servet Pandur ve Batuhan Yüzgüleç…

thumbnail
Önerilen Yazı
Usta oyuncu Cihat Tamer’in oğlu vefat etti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir