1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’ın senaristinin yazdığı “Şapkacı Kadınlar” dizisinin adı "Çiçekler Açar" oldu

Gold Film yeni sezon için “Kızılcık Şerbeti”nin 3. Sezonu ve “Kızıl Goncalar”ın 2. sezonunun çekerken çok konuşulacak bir dizi projesi daha hazırlıyor.

Kızıl Goncalar’ın senaristinin yazdığı “Şapkacı Kadınlar” dizisinin adı “Çiçekler Açar” oldu

“Kızıl Goncalar”ın senaryosuna imza atan ülkemizin en başarılı senaristlerinden Şükrü Necati Şahin, Gold Film’e çok iddialı bir dizi daha yazıyor. Şapkacı Kadınlar kod adlı dizi İzmir’in şanlı Kurtuluş mücadelesi yıllarında geçiyor ve Ayşe adlı köylü bir kadınının şapka devrimiyle beraber kaderini yeniden yazıp bir stil ikonuna dönüşme hikâyesini çarpıcı bir dille ele alıyor.

NOW’da yayınlanacak olan ve kasım ayında sete çıkması planlanan dizinin başrol yıldızı için görüşmeler sürerken dizinin adı da belli oldu. Dizi yeni ismini İzmir Marşı’nda geçen “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” cümlesinden aldı ve “Çiçekler Açar” oldu. Senarist Necati Şahin‘in Dünya Emekçi Kadınlar Günü‘nde bir sayfasını yayınladığı dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Özberk Asayiş Şube Müdürü Leyla rolüyle bomba gibi dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir