1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar’ın ikinci sezon çekimleri başladı

Gold Film’in NOW için çektiği fenomen dizi “Kızıl Goncalar” 30 Eylül Pazartesi günü 2. Sezonu açacak.

Kızıl Goncalar’ın ikinci sezon çekimleri başladı

Kızıl Goncalar geçen sezona tartışma yarayan konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla damgasını vurmuştu. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı dizinin ikinci sezon çekimleri bugün başladı. Dizi Sadi Hüdayi’ye hayat veren Erkan Avcı, eşi Hasna Güneş’i canlandıran Selen Öztürk ve kızları Feyza’yı oynayan Zehra Kelleci’nin sahneleriyle çekimlerine başladı.

Meryem Tezel’in (Özgü Namal) hapistanede zor anlar yaşadığı, Levent’in (Özcan Deniz) büyük bir çaresizlik yaşayacağı dizinin birinci bölümünün sonunda zaman atlaması yaşanacak ve hikâyesi yenilenecek olan Kızıl Goncalar’da Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Cüneyd efendiyle geri dönen babası Vahid’in (Tolga Tekin) savaşı acımasızlaşacak. Dizi birinci sezondan daha sert bir olay örüntüsüyle ekrana gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz Venedik’te fırtına gibi esti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir