1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Cüneyd efendi dönüyor!

Başrollerini Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı ve Mert Turak gibi birbirinden başarılı oyuncunun paylaştığı Gold Film imzalı Kızıl Goncalar eylülün ilk haftası sete çıkacak.

Kızıl Goncalar ne zaman sete çıkacak? Cüneyd efendi dönüyor!

Kızıl Goncalar geçen sezon NOW’ın en çok izlenen dizisi olarak ekranda büyük fark yarattı. Ödüllü yönetmenlerimizden Ömür Atay’ın çektiği, ülkemizin en iyi senaristlerinden Necati Şahin’in ise yazdığı dizi eylül ayının ilk haftası sete çıkacak. Dizinin şu an için planlanan yayın tarihi eylül ayının son haftası…

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon için ekibine katılacak yeni bir oyuncu henüz yok. Dizinin etkileyici oyunculuğuyla beğeni toplayan Cüneyd efendisi Mert Yazıcıoğlu yine yeni sezonda çok konuşulacak sahnelere imza atacak. Başarılı oyuncunun hakkında çıkan diziden ayrılacağı yönündeki sahnenin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nurgül Yeşilçay oğlu Osman Nejat’la reklam filmi çekti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir