1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kirli Sepeti" dizisinin sezon finaline “Mümtaz” geliyor

NOW’ın Pazar akşamları seyirciyle buluşan dizisi “Kirli Sepeti” için önce final kararı alınmış, ardından da reytinglerin durumuna göre sezon finali yapılacağı ekibe ilan edilmişti.

“Kirli Sepeti” dizisinin sezon finaline “Mümtaz” geliyor

Sezon sonu yaklaşırken hangi dizilerin bitip hangi dizilerin devam edip etmeyeceği tek tek netlik kazanıyor. MedYapım’ın “Kirli Sepeti” dizisi için başta sezon finali kararı alınmış ancak reytingler artınca diziye bir şans daha verilmişti. Şu günlerde dizinin 32. Bölümü çekiliyor. Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu’nun yazdığı dizinin son bölümü sezon finali olarak tasarlandı. Reytingler çok fazla düşmezse dizi kesin olarak devam edecek.

Sezon finalinde özellikle Songül’le (Ayça Bingöl) ilgili yaşanacak değişiklik şaşırtacak. Öte yandan sezon finaline usta oyuncu Kubilay Penbeklioğlu ekibe dahil oldu. Kubilay Penbeklioğlu Feyyaz (Serhat Kılıç) ile Nergis’in (Gözde Seda Altuner) çocukları Batu’nun (Mehmet Aybars Kaya) okul müdürü  olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir