1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kiew Büyükelçisinin kızının Türkiye Güzeli seçilmesinin ardından Özlem Kaymaz’dan manidar paylaşım

Dün yapılan Türkiye Güzellik Yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen’in sosyal medyada beğenilmemesi ve ardından Kiew Büyükelçisinin de kızı çıkması tartışmaları alevlendirirken 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’dan manidar bir paylaşım geldi.

Kiew Büyükelçisinin kızının Türkiye Güzeli seçilmesinin ardından Özlem Kaymaz’dan manidar paylaşım

Dün Türkiye’nin en güzel kızının seçildiği Miss Turkey Yarışmasında 24 yaşında, 1.80 boyundaki, tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen’in seçilmesi büyük tepkiye neden oldu. İdil Bilgen’in aynı zaman Kiew Büyükelçisi Levent Bilgen’in de kızı çıkması tepkileri artırdı.

Miss Turkey resmi sayfası TDK’daki şu güzel tanımıyla tepkilere cevap verdi ve “Güzellik ne demek sorusunun TDK sözlük anlamı ne demektir? Cevap: Estetik bir zevk, coşku, hoşlanma duygusu uyandıran nitelik… Hüsün okşayıcı söz veya davranış, iyilik, yumuşaklık, ahlak ve fikri nitelikleriyle hayranlık uyandıran şey… Güzel olan bir kimsenin niteliği…”

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, kendi izinden giderek 2018 Türkiye Güzeli seçilen kızı Tara De Vries’i örnek göstererek şu eleştiriyi yaptı:

Ah eski güzeller ne güzeldi sizin gibisi gelmedi gibi cümlelerle çok soğuk Hollanda’da içim ısınsın… Organizasyon güzel kelimesine TDK kelime anlamını post etmiş gülümsetti. Benim kızım torpil dedikodusu olmasın diye ikincilik hakkı tanınan Tara’cığım… Birincisi estetik operasyonu bir genç kızımız… “

thumbnail
Önerilen Yazı
Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı çifti ayrıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir