1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Prens'in yazarı Kerem Özdoğan “Bir Aşk Masalı” dizisinin “Ateş”i oldu

Blutv’nin izlenme rekorları kıran Prens dizisinin yazarlarından Kerem Özdoğan, NOW’ın TMC Film imzalı dizisi “Bir Aşk Masalı”yla el sıkıştı.

Prens’in yazarı Kerem Özdoğan “Bir Aşk Masalı” dizisinin “Ateş”i oldu

“Bir Aşk Masalı” dizisinin hafta sonu sete çıkması planlanıyor. Unutulmaz projelerin yapımcısı Erol Avcı’nın imza atacağı dizide Murat Yıldırım ile Ebru Şahin başrolleri paylaşacak. Emre Özdür ile Hazar Kozice’nin yazdığı dizinin en sürprizli karakteri olan “Ateş”e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Murat Yıldırım Marakeş’e gidecek

Oyunculuğun yanı sıra senarist ve afiş tasarımcısı olan Kerem Özdoğan, “Bir Aşk Masalı” dizisinin Ateş’i oldu. Ateş, dizide Demir’in (Murat Yıldırım) abisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Blutv’nin izlenme rekorları kıran Prens dizisinin yazarlarından Kerem Özdoğan ilk kez ana akımda bir dizide rol almış olacak. Recai Karagöz’ün yöneteceği dizinin ekibi Kıbrıs sahneleri için çarşamba günü yola çıkacak. Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani’nin ülkesi Fas’ın Marakeş şehrinde de sahneleri çekilecek. Dizinin Kıbrıs çekimleri ile Marakeş sahneleri eş zamanlı yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mert Ramazan Demir’in “Tamir Adam” filmi yarın sete çıkacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir