1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık ve Evrim Alasya'nın oyununun biletleri çıkar çıkmaz tükendi

Kerem Alışık ve Evrim Alasya'nın rol aldığı tiyatro oyunu “Aşk Biter Mi?”nin 27 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM'de gerçekleşecek prömiyerinin biletleri bir hafta da tükendi. Sezon boyunca sahnelenecek oyunun yeni oyun tarihi 12 Ekim olarak açıklandı.

Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın oyununun biletleri çıkar çıkmaz tükendi

Başarılı oyuncular Kerem Alışık ve Evrim Alasya, yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’in üstlendiği, yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu’nun yaptığı “Aşk Biter mi?” oyunuyla yeni sezonda tiyatroseverlerin karşısına birlikte çıkmaya hazırlanıyorlar. Provaları tüm hızıyla devam eden oyunun satışa çıkan prömiyer biletleri satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Alışık ve Alasya’nın canlandırdığı karakterler oyunda geçmişleri ile hesaplaşırken “aşk biter mi?” sorusuna yanıt arayacak. İki oyuncu, oyunda sadece kendi karakter hikayelerini yaşamakla kalmıyor aynı zamanda edebiyatımızın yapıtaşı olmuş pek çok şairimizin gerçek aşk hikayelerini anlatan, şiirlerini okuyan ve şarkılarını seslendiren kahramanlara dönüşüyor. Serhat Yiğit’in yazdığı, 27 Eylül’de Zorlu PSM’de perde açacak oyun, izleyenleri kendi aşklarıyla baş başa bırakacak. Aşk Biter mi?nin seyirciyle ikinci buluşması 12 Ekim’de Zorlu PSM’de olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya’dan evlilik açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir