1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık “Küheylan”ın başarısını kutladı

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı olan “Küheylan” oyunu İstanbul’da bu sezonun son oyunuyla seyirci karşısına çıktı.

Kerem Alışık “Küheylan”ın başarısını kutladı

Küheylan’ın oyuncuları Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunun ardından sezonu pasta keserek kapattı. 2023-2024 sezonun en çok konuşulan oyunlarından biri olan Küheylan aldığı ödüllerin yanı sıra, bugüne kadar 35 bin seyirciye ulaştı.

Peter Shaffer’ın eserinden Sevgi Sanlı tarafından çevrilen oyunda Kerem Alışık (Martin Dysart), Emir Özden (Alan), Hatice Aslan (Dora), Devrim Nas (Frank), Açelya Devrim Yılhan (Hesther), Gizem Katmer (Jill), Dilara Ük (Hemşire), Bertan Dirikolu (Dalton), Sercan Batık (Atlı) ve Oğuzhan Keskin (Maya) yer alıyor. Küheylan, tüm sezon kapalı gişe sahnelendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şahane Hayatım’ın Şebnem’i Hilal Altınbilek’ten yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir