1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık ile Evrim Alasya’dan “Aşk Biter Mi?” oyunu geliyor

Kerem Alışık ve Evrim Alasya'nın rol aldığı tiyatro oyunu “Aşk Biter mi?”, 27 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM'de "perde" diyecek.

Kerem Alışık ile Evrim Alasya’dan “Aşk Biter Mi?” oyunu geliyor

Kerem Alışık ve Evrim Alasya, yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment‘in üstlendiği, yönetmenliğini Işıl Kasapoğlu’nun yaptığı “Aşk Biter mi?” oyunuyla yeni sezonda tiyatroseverlerin karşısına birlikte çıkacak. Yıllar sonra karşılaşan iki eski sevgiliyi canlandıracak oyuncular, geçmişleri ile hesaplaşırken  “aşk biter mi?” sorusuna yanıt arayacak.

Alışık ve Alasya, oyunda sadece kendi karakter hikayelerini yaşamakla kalmıyor aynı zamanda edebiyatımızın yapıtaşı olmuş pek çok şairimizin gerçek aşk hikayelerini anlatan, şiirlerini okuyan ve şarkılarını seslendiren kahramanlara dönüşüyor. Serhat Yiğit’in yazdığı, 27 Eylül’de Zorlu PSM’de perde açacak oyun, izleyenleri kendi aşklarıyla baş başa bırakacak. Aşk Biter mi? oyununun biletleri 4 Eylül’de satışa çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Paranoya filminin ilk fragmanı yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir