1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık “Derman Bey” rolüyle dönüyor... Erkan Petekkaya'yla "Yasak Aşk"ta

Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından da hayat verdiği “Fekeli” rolü hafızalarda iz bırakan Kerem Alışık yine çok etkileyici bir karakterle “Yasak Aşk” dizisinde seyirci karşısına çıkacak.

Kerem Alışık “Derman Bey” rolüyle dönüyor… Erkan Petekkaya’yla “Yasak Aşk”ta

Tims&B’yle anlaşan Kerem Alışık’ın yeni projesi merak konusuydu. Kulislerden sızan bilgilere göre usta aktör yapım şirketinin Adana’da çekeceği “Yasak Aşk” dizisiyle anlaştı. Tims&B’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da hayat verdiği Fekeli rolü unutulmazlar arasında yerini alan Alışık “Yasak Aşk”ta yine çok ses getirecek “Derman Bey” rolünü canlandıracak ve ailenin dayısı olarak seyirci karşısına çıkacak.

Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşacak

atv’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinin arasında olan “Yasak Aşk” dizisinde Kerem Alışık, Erkan Petekkaya’yla başrolü paylaşacak. atv’de yayınlanacak olan diziyi güçlü kalem Ayfer Tunç yazıyor. Projenin yönetmeni ise henüz netleşmedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalçın Hafızoğlu Osman Sınav imzalı “Kör Nokta” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir