1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kenan İmirzalıoğlu ile Hilal Altınbilek’e “İşgal Günlerinde Aşk” dizisinden teklif

Ay Yapım’ın NOW'a yeni yıl sezonu için hazırladığı dev bütçeli dönem dizisi “İşgal Günlerinde Aşk”ın hazırlıkları sürüyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile Hilal Altınbilek’e “İşgal Günlerinde Aşk” dizisinden teklif

“İşgal Günlerinde Aşk” dizisi Ay Yapım’ın üzerinde titizlikle hazırlandığı dizilerinin başında geliyor. Ülkemizin en iyi senaristlerinden Yılmaz Şahin’in yazdığı diziyi Nadim Güç yönetecek. Kulislerde dolaşan bilgilere göre dev bütçeli dönem dizisi için “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasını Oktay Kaynarca’ya devreden Kenan İmirzalıoğlu’na teklif gittiği öğrenildi.İmirzalıoğlu eğer teklifi kabul ederse 1918 yılıyla başlayan dizide Ekrem Binbaşı’ya hayat verecek.

Dizinin başrol kadın karakteri Rus Vera karakteri için de Ay Yapım’la anlaşması olan başarılı oyuncu Hilal Altınbilek’e senaryo okutuluyor. Altınbilek‘in yine Ay Yapım’la çalıştığı son dizisi “Şahane Hayatım”daki performansı çok beğenilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kürk Mantolu Madonna’nın dizi projesi planı değişti, filmi çekilecek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir