1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kardeşlerim dizi ekibi finali ağlayarak çekti

atv’nin cumartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi “Kardeşlerim” dizisi 4 başarılı sezonun ardından bu akşam görkemli bir finalle ekran macerasını noktalayacak.

Kardeşlerim dizi ekibi finali ağlayarak çekti

“Kardeşlerim” dizisi dört sezon boyunca sayısız başarıya imza atarak ekran yolculuğunun sonuna geldi. NGM’nin atv için çektiği fenomen dizi bu akşam son kez seyirci karşısına çıkıyor. Aile bağlarını, sevginin ve dayanışmanın gücünü genç kuşağın gözünden ekrana taşıyan diziye çok görkemli bir final bölümü çekildi.

Dört yıldır aile gibi olan dizi ekibi final bölümünün çekimleri sırasında zaman zaman çok duygulandı ve sahnelerini ağlayarak çekti. Gül Abus Semerci’nin yazdığı, Serkan Birinci’nin ise yönettiği dizinin başarılı yapımcısı Nazlı Heptürk “Dört sezon boyunca izleyicilerimiz bizim ailemiz, kardeşlerimiz oldular. Bu güzel yolculuğun sonunda, bizi hiç yalnız bırakmadıkları için hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yalı Çapkını” dizisinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman’dan veda mesajı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir