1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Karantina filminin setinden ilk görüntüler

Beyza Alkoç’un en çok okunan kitabı olan Karantina’dan aynı adla sinemaya uyarlanan filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Karantina filminin setinden ilk görüntüler

Karantina filmi merakla bekleniyor.  Bu sene başında OTTO Enterteinment’ın Böcek Films ile birlikte yine Beyza Alkoç’un çok satan kitaplarından biri olan 3391 Kilometre’nin sinema uyarlamasının gişe başarısı çok konuşulmuştu. Şimdi de OTTO Entertainment ve Movie Factory yapımcılığında çekimleri devam Karantina, 10 Ocak’ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Ahmet Topuz yönetmenliğinde motor diyen yapımda son dönemlerin en çok dikkat çeken genç oyuncularından Meltem Akçöl, Demirhan Demircioğlu, Onur Bay ve Taha Baran Özbek ile yılların duayen oyuncularından İlker Aksum ve Deniz Uğur yer alıyor.

Yapımcılar tarafından devam filmlerinin de gelmesi planlanan Karantina için Beyza Alkoç fanları şimdiden kurgular yapmaya başlamış durumda…. Karantina’nın senaryosu Beyza Alkoç, Özgür Bakar ve Koray Yeltekin imzası taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beyza Şekerci, Bergüzar Korel’li “Annem Ankara” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir