1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Karantina'nın başrol oyuncuları belli oldu

OTTO Entertainment ile Movie Factory’nin Beyza Alkoç'un "Karantina" kitabından yola çıkacak çekeceği sinema filmi merakla bekleniyor.

Karantina’nın başrol oyuncuları belli oldu

Beyza Alkoç‘un “3391 Kilometre” adlı kitabının aynı adlı sinema filmiyle 1 milyon seyirciyi sinema salonlarına çeken OTTO Entertainment’in Movie Factory’yle hayata geçireceği “Karantina” filminin kadrosu merak konusuydu. Bayram sonrası sete çıkacak olan filmde kulislerden sızan bilgilere göre “Kara Ağaç” dizisinin başrol oyuncusu Meltem Akçöl “Zeynep” ile “Bahar” dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Demirhan Demircioğlu “Onur” rolleriyle partner oldu. Filmin ana oyuncu kadrosunda son olarak “Kirli Sepeti”nde rol alan Onur Bay ve İlker Aksum da başlıca rolleri paylaşacak.

Satış rekorlarına imza atan kitaptan aynı adlı uyarlanan Karantina filmi, 10 Ocak 2025’te sinemalarda seyircisiyle buluşacak. Heyecanla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Topuz oturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gonca Sarıyıldız “Kötü Kan” dizisinde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir