1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Kara Kenan” dizisinin çekimleri başladı

Yapımcılığını Pastel Film Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği “Kara Kenan” yeni sezonda Exxen’de izleyici ile buluşacak.

“Kara Kenan” dizisinin çekimleri başladı

Exxen’in yeni sezon atağı devam ediyor. Instagram ve Youtube fenomeni olan, çektiği içeriklerle sosyal medyada gündemden düşmeyen Nalet Bebe lakaplı Ömer Başdoğan’ın en sevilen ve en bilinen tiplemesi “Kara Kenan” dizisinin çekimleri başladı. Yapımcılığını Pastel Film Efe İrvül’ün yaptığı, yönetmenliğini Onur Uzun’un üstlendiği, başrolünde Ömer Başdoğan’ın yer aldığı “Kara Kenan” yeni sezonda Exxen’de izleyici ile buluşacak.

“Kara Kenan” dizisinde saygınlığını Don Vito Carleone’den, öfkesini Tony Soprano’dan, efkarını Thomas Shelby’den, cesaretini ise atalarından alan Kara Kenan’ın İstanbul aleminde yaşadığı trajikomik olaylar anlatılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihangir Ceyhan “Bir Zamanlar İstanbul”un başrolü oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir